About us

Welkom bij Cutes & Dudes

Even een kort stukje over mij! Mijn naam is Amber Boes-Bierhuis, ik ben 36 jaar en woon in Rijswijk , samen met mijn man en onze 2 kids; Lennox & Meadow.

Naast het moederschap en mijn baan in het vastgoed, vond ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en regelmatig decoratie voor de kamers van mijn kids te maken. Al gauw gingen mijn vriendinnen ook vragen of ik iets leuks voor ze kon maken en zo is het idee ontstaan. Mijn eigen webshop!

Op 4 juli 2017 is mijn website www.cutesanddudes.nl online gegaan!  Na veel bloed, zweet en tranen, was het eindelijk zover... De lancering van de site. 

Happy customers word ik blij van!

Ondertussen ben ik alweer ruim drie jaar verder, met veel leuke, originele opdrachten. De custom made artikelen kun je terugvinden bij de pagina 'Happy customers'. Ik probeer altijd zo goed mogelijk naar de klant te luisteren, om zo tot het mooiste resultaat te komen. Superleuk dat mijn bedrijfje er steeds meer 'Happy customers' bij krijgt, daar doen we het uiteindelijk voor!!

Naast mijn eigen handgemaakte artikelen, bied ik ook producten van andere bedrijven aan.  Je kunt hierbij voornamelijk denken aan decoratie voor de kinderkamer, maar ook accessoires en verzorgingsartkelen voor de allerkleinsten. Ik ben constant bezig met nieuwe ontwikkelingen en artikelen, dus hou de site in de gaten!

Mocht je speciale wensen hebben, stuur mij dan een e-mail! Hopelijk tot snel.

Veel liefs Amber

 

 

 

 

© 2017 - 2021 cutesanddudes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel